Tuusula-Seuran Aikakirja XXVIII ja kotiseutuaiheinen Puuhakirja myynnissä

28.11.2017

Aikakirja XXVIII
Puuhakirja 2017

Tuusula-Seuran syyskokouksessa 21.11.2017 julkistettiin uusin Aikakirja nro XXVIII ja Tuusula-aiheinen Puuhakirja.

Puuhakirjan säännöt julkaistaan tällä sivustolla ja seuran fb-sivulla perjantaina 15.12.2017.

Julkaisuja myydään mm. Yhteisöjen joulumyyjäisissä 9.12.2017 Hyökkälän koululla. Tämän lisäksi kirjoja saa ostaa myös seuraavista myyntipisteistä:

- Gustavelund, vain Aikakirja
- Halosenniemi, molempia
- It-museo, molempia
- Lottamuseo, molempia

- Kukkakauppa JohanHenrikArt, Kauppatie 9
- Lyylin Kahvila Riihikalliossa
- Kellokosken Kukka Kellokoskella
- Rauta-Jokela Jokelassa
- Valokuvaamo Sirkka Pohtimo Jokelassa
-  Flaksi-tori Jokelassa, Keskustie 1

- K-market Hyrrä ma 18.12.2017 klo 11-17
- S-market Hyrylä ti 19.12.2017 klo 10-18

Aikakirja 20 € ja Puuhakirja 5 €.

Tuusula-Seuran Puuhakirjan kilpailun säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle

1. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa arvoituksen ratkaissut. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.
  2. Kilpailijan tulee täyttää kaikki lomakkeessa pyydetyt kohdat.
  3. Arvonnan suorituksen jälkeen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiin ja heidän nimensä julkaistaan Tuusula-Seuran omilla sivuilla.
  4. Arvonta suoritetaan kolme kertaa vuodessa huhti-, elo- ja joulukuun 21 päivä niin pitkään kun Puuhakirjoja on myynnissä.
  5. Palkinnot arvotaan kaikkien edellä mainittuihin päiviin mennessä oikein vastanneiden kesken. Kolme oikein vastannutta palkitaan. Palkintoina on Aikakirjoja ja lahjakortteja paikallisiin hampurilaisravintoloihin.

Osallistu kilpailuun