KLAAVOLANTIEN KYLÄJUHLA 2019

12.6.2019

Klaavolantien kyläjuhla

KLAAVOLANTIEN KYLÄJUHLA 2019

Koko perheen kesäinen tapahtuma järjestetään Klaavolan museon ja Ilmatorjuntamuseon alueella sunnuntaina 28.7. klo 12–16. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuma avataan klo 12 juhlallisella lipunnostolla Ilmatorjuntamuseon pihalla.

Klaavolassa
• Museon päärakennus, sauna, maitohuone ja aitta avoinna
• Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis laulaa ja laulattaa ikivihreitä lastenlauluja klo 13.00 ja 14.30
• Nonstop -perinnelelupaja Klaavolan talon pihassa koko kyläjuhlien ajan:
”Tule kokeilemaan saatko nappihyrrän pyörimään ja miten pitkälle paperisammakko voi loikata!”
• Keppihevosrata – Tuo oma heppa tai lainaa Klaavolan hevosia
• Ongintaa lapsille
• Potrettikuvaaja
• Valmista itse ekologisia tuotteita Nature by Ampun luonnonkosmetiikkapajassa. Pajassa valmistamme kylpysuolaa, savinaamioita sekä kylpypommeja. Pajamaksu 5€/tuote.

Ilmatorjuntamuseo
• klo 12.00 Tapahtuman avaus ja lipunnosto: Tuusulan Mieslaulajat esittävät aiheeseen liittyviä lauluja, avajaistervehdyksen tuo apulaispormestari Jussi Salonen
• Myynnissä grillimakkaraa ja hernekeittoa, kahvio auki
• Opastukset Kapteenin Puustellissa klo 12.30 ja 15.00 (noin 30 min)
• Mauri Kaliman elokuvia Tuusulasta, Tuusula-hallin alatasanteella

Ilmatorjuntamuseon parkkipaikka
• Vanhoja autoja esillä: Karo Kivinen (asuntoauto ja 1 vanha auto)
• Tuusula-Seura esittelee toimintaansa ja myy tuotteitaan
• Tuusulan liikuntapalveluiden liikuntavaunu, leikkejä ja pelejä
• Tuusulan seurakunta esittäytyy

Tapahtuman järjestävät:
Tuusulan kulttuuri ja museo, Ilmatorjuntamuseo sekä Tuusula-Seura ry

Pysäköinti Rykmentintien P-alueelle ja uimahallille. Klaavolantie on suljettu liikenteeltä tapahtuman ajan Kulloontien ja Rykmentintien välillä.