Kotiseutuliiton tiedote jäsenille: Kesäinen Tuusula kutsuu yhdistystoimijoita ja kotiseutuväkeä perheineen!

18.5.2019


Kotiseutuliiton jäsenille: Kesäinen Tuusula kutsuu yhdistystoimijoita ja kotiseutuväkeä perheineen!

Kulttuuri liikuttaa Valtakunnallisille kotiseutupäiville Tuusulaan 8.-11. elokuuta

Kotiseutupäivät on jokakesäinen kulttuurin ja kotiseututyön suurtapahtuma, joka järjestetään aina eri paikassa ja eri järjestäjäkokoonpanolla. Tutustu Tuusulan päivien ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan – edulliset ennakkohinnat ovat voimassa 1.6. saakka.

Sadan ensimmäisen ilmoittautujan joukosta arvotaan henkilö, joka saa valitsemansa osallistumispaketin lahjaksi tai vaihtoehtoisesti saa kutsua ystävänsä mukaan maksutta. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 92 henkilöä – joten lähellä ollaan! 

Päivät tuovat Tuusulaan valtakunnallisesti tunnettuja valovoimaisia esiintyjiä, mielenkiintoisia keskustelutilaisuuksia ja kiinnostavia retkiä. Tuusulassa viihtyvä kulttuurin ystävä ja valtakunnallinen vaikuttaja Erkki Tuomioja toimii tapahtuman suojelijana. Seminaarin pääpuhujiin kuuluvat mm. Jorma Uotinen, Anna Kortelainen ja Paleface.
https://kotiseutuliitto.fi/kotiseutupaivat2019/ohjelma

Kotiseutupäivien retkiä on paljon, ja ne ovat kulttuuriperinnön parhaiden asiantuntijoiden suunnittelemia. Retkille ilmoittaudutaan ennakkoon muun ilmoittautumisen yhteydessä. Täyspaketin ja viikonloppupaketin hintaan sisältyy yksi retki.
https://kotiseutuliitto.fi/kotiseutupaivat2019/retket

Ilmoittautumisvaihtoehdot on esitelty verkossa, valitse itsellesi parhaiten sopiva osallistumispaketti ja ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella! Paketteihin sisältyy muun muassa runsaasti ohjelmaa, tarjoiluja, kuljetuksia, retki, korkeatasoinen gaalailta illallisineen ja juomineen sekä osallistujakassi. Huomioittehan, että osallistumishinta (65-135 €) nousee 10% 1.6. jälkeen. Osallistujamäärää ei ole rajoitettu, mutta myöhäiset ilmoittautujat eivät välttämättä mahdu gaalaan tai retkille.
https://kotiseutuliitto.fi/kotiseutupaivat2019/ilmoittautuminen

Kotiseutuliiton vuosikokous pidetään Tuusulassa kotiseutupäivien aikana 9.8. Muistakaa valita yksi virallinen kokousedustaja. Kokoukseen saa osallistua useampikin, vaikka valtakirja voi olla vain yhdellä.

Vuonna 2019 Kotiseutuliitto täyttää 70 vuotta, ja Valtakunnalliset kotiseutupäivät on liiton juhlavuoden tärkein tapahtuma. Juhlat näkyvät myös päivien ohjelmassa ja tarjoiluissa. 

Lämpimästi tervetuloa ja tuokaahan perhettä tai ystäviä mukananne!

Järjestäjien puolesta
Liisa Lohtander