Kutsu syyskokoukseen

5.11.2019 klo 17:30

Syyskokousesitelmän pitää professori Martti Turtola kertoen maanviljelijä ja poliitikko Juho Niukkasesta.

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

Tuusula-Seuran syyskokous pidetään Tuusulan kunnantalolla valtuustosalissa, osoitteessa Hyryläntie 16, Tuusula, tiistaina 5.11.2019 klo 17.30 alkaen kahvitarjoilulla. Sen jälkeen julkistetaan Tuusula-Seuran uusi Aikakirja ja Martti Turtola pitää kokousesitelmän maanviljelijä ja poliitikko Juho Niukkasesta. Varsinainen kokous aloitetaan klo 19.

Syyskokouksessa hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, valitaan johtokunnan puheenjohtaja sekä jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi käsitellään muut mahdolliset esille tulevat asiat, joista johtokunnalle on tehty esitys vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta tai johtokunta haluaa syyskokoukselle esittää.

Mikäli tunnet kiinnostusta toimia seurassa, ole yhteydessä mielellään jo syyskuun loppuun mennessä puheenjohtaja Sakari Heikkilään p. 0400 639 979.