Sakari Heikkilä jatkaa Tuusula-Seuran puheenjohtajana v. 2020

Sakarin organisoima Tuusula-Seuran Saarenmaan reissu v. 2018
Tuomaanpäivänä Tuusulan kirkonmäellä Sakari, Leena Ja Klasu

Käytännön mies

Sakari Heikkilä kertoo haluavansa olla käytännön mies, telttojen pystyttäjä ja puurokuski. Sellainen hän on ollutkin käytännössä koko Tuusula-Seuran jäsenyytensä ajan vuodesta 2006. Johtokuntaan Heikkilä on kuulunut vuodesta 2007.

Koulutukseltaan Heikkilä on insinööri. Hän on työskennellyt mm. Hankkijalla ja Työterveyslaitoksella. Heikkilän pisin työsuhde turvallisuusinsinöörinä kesti 33 vuotta. Se alkoi Vaasan Höyrymyllystä ja päättyi Sokerin sekä Cultorin kautta Daniscoon.

Uudella puheenjohtajalla on myös vankka kokemus erilaisista kunnallisista, kirkollisista ja muista julkisista luottamustoimista Tuusulassa, jossa hän syntyi 73 vuotta sitten.

Heikkilä on vaikuttanut mm. seuraavissa luottamustoimissa, joista osassa vaikuttaa edelleenkin:

Tarkastuslautakunta
Kuntakehityslautakunta