Tuusulajärvi-foorumi 3.10.2013

 

suurenna kuva

Yleisöä Taistelukoulun auditoriossa

suurenna kuva

Taiteilijapaneeli, vasemmalta Valokuvaaja Mauri Kalima, kuvataiteikija Jukka Kinanen, kuvanveistäjä Hannele Kylänpää, kuvataiteija Hanna, kirjailija Mooses Mentula, säveltäjä Harri Vuori

Tuusulanjärvi-forumissa keskustellaan aiheesta järvi tämän päivän taiteilijoiden innoittajana. Puheenvuoron käyttävät kunnan kulttuuritoimenjohtaja Marke Naski, kuvataiteilijat Jukka Kinanen ja Hanne Lindströn, Hannele Kylänpää, valokuvaaja Mauri Kalima sekä kirjailija Seppo Mentula.

Maakuntajärvi-foorumin teemana oli tänä vuonna Tuusulanjärven merkitys suomalaiselle ja Tuusulalaiselle kulttuurielämälle. Tapahtuma järjestettiin torstaina 3.10.2013 klo 18 alkaen Taistelukoulun (Maanpuolustuskorkeakoulun Täydennyskoulutus- ja Kehittämiskeskus) auditoriossa.

Tilaisuuden aluksi oli lyhyt katsaus siihen, järven virkistyskäyttörintamalla tapahtuu. Tuusulan kunnan kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Marke Naski-Multanen alusti Tuusulanjärven kulttuuri-teemasta kertomalla järven merkityksestä Tuusulan Rantatien kultakauden taiteilijoille. Alustusta seurasiTuusulanjärven ympäristössä asuvien taiteilijoiden kerrontaa taiteestaan ja paneelikeskustelu Tuusulanjärven merkityksestä taiteelle ja taiteen Tuusulalle. Mukaan oli saatu taiteilijoita kaunokirjallisuuden, kuva- ja muotoilutaiteen, musiikin ja valokuvataiteen aloilta, sillä paikalle ovat lupautuneet, Hanne Lindström, Mauri Kalima, Jukka Kinanen Hannele Kylänpää, Seppo Mentula ja Harri Vuori..

Tilaisuudessa oli sotilaskotiperinteitä vaalien kahvi- ja tee & munkkitarjoilu.

 

Tilaisuus järkestettiin yhteistyössä Tuusula-Seura, Järvenpää- ja Kerava Seurojen ja Tuusulan – jaJärvenpää- Kartanon  Rotaryklubien kanssa

» Siirrä tähän (Pääpalsta) «

Piilossa olevat sivut:Jäsensivut »Hallituksen sivut »