Tuusula-Seuran syyskokous pidetään Ilmatorjuntamuseolla, Klaavolantie 2, Tuusula, tiistaina 21.11.2017

12.11.2017

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30. Tilaisuus jatkuu klo 18 kokousesitelmällä ja varsinainen kokous aloitetaan klo 19. Tilaisuuden alussa Tuusulan kunnan vuoden 2020 asuntomessujen projektipäällikkö Kirsi Joensuu kertoo Rykmentinpuiston rakentumisesta.

Tilaisuudessa esitellään uusi Tuusulan Aikakirja XXVIII sekä perheille tarkoitettu Tuusula-aiheinen Puuhakirja. Kumpaakin julkaisua saa ostaa jo kokouksen alussa sekä jäljempänä mainituissa tapahtumissa.

Syyskokouksessa hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, valitaan johtokunnan puheenjohtaja sekä jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi käsitellään muut mahdolliset esille tulevat asiat, joista johtokunnalle on tehty esitys vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta tai johtokunta haluaa syyskokoukselle esittää.

Tervetuloa!